Υπηρεσίες

 
Στην Vetery Service Hellas στην Πάτρα εξοντώνουμε παθογόνους μικροοργανισμούς που απειλούν την δημόσια υγεία.

Η καταπολέμηση των απεχθέστερων ίσως εντόμων, των κατσαριδών, αποτελεί μια συνεχή προσπάθεια με ιδιαίτερη υγειονομική σημασία, καθώς τα παμφάγα αυτά έντομα είναι υπεύθυνα για πολλές ασθένειες όπως σαλμονέλα, πανώλη, τύφο και τη δημιουργία αλλεργιών όπως το άσθμα και οι ερεθισμοί του δέρματος. Οι κατσαρίδες μεταφέρουν ένα πλήθος παθογόνων μικροοργανισμών όπως ιούς, μύκητες και πρωτόζωα, οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν από απλές τροφικές δηλητηριάσεις έως γαστρορραγίες . Αν βλέπετε κατσαρίδες κατά τη διάρκεια της μέρας, επικοινωνήστε άμεσα με την εταιρεία μας, Vetery Service Hellas στην Πάτρα, καθώς είναι φωτόφοβες και για να παρουσιάζονται πρωινές ώρες σημαίνει οτι υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να δοθεί άμεσα λύση.
 
 
 
Τα συνεργεία που διαθέτουμε στην Vetery Service Hellas στην Πάτρα, με ειδίκευση στον τομέα της υγιεινής δημοσίων χώρων απολυμαίνουν: νοσοκομεία, ξενοδοχειακές μονάδες, στρατώνες, αεροδρόμια, λιμάνια, σχολεία, χώρους μαζικής εστίασης και οπουδήποτε υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης ιών και βακτηρίων που δημιουργούν ασθένειες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Απολυμάνσεις

 
 
Καταπολέμηση Μικροβίων

Στην Vetery Service Hellas στην Πάτρα, η καταπολέμιση των μικροβίων πραγματοποιείται με υπευθυνότητα, εξειδίκευση και απο έμπειρο προσωπικό. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο, τα κατοικίδια και το περιβάλλον. Στη Vetery Service Hellas, σας εγγυόμαστε οριστική λύση στο πρόβλημά σας, με επαγγελματικά άοσμα προϊόντα για την καταπολέμιση των μικροβίων στον χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Απεντομώσεις

 
Καταπολέμηση Εντόμων

Στην Vetery Service Hellas στην Πάτρα, κατέχουμε άριστη γνώση του αντικειμένου και εφαρμόζουμε τις κατάλληλες μεθόδους απεντόμωσης ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο χώρος σας. Διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και μηχανήματα για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και την άμεση καταπολέμηση πάσης φύσεως εντόμων ή παρασίτων, βλαβερών για τον άνθρωπο, προσφέροντάς σας καθαριότητα και υγιεινή.
 
 
 
 
 
 

Μυοκτονίες

 
 
Καταπολέμηση Τρωκτικών

Στην Vetery Service Hellas στην Πάτρα, καταπολεμάμαι τα τρωκτικά εσωτερικά και εξωτερικά από τα κτήρια και τις εγκαταστάσεις σας, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, ώστε να πετύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα για σας. Σκοπός μας είναι η εξαφάνισή των τρωκτικών απο τον χώρο σας ( πολυκατοικίες, καταστήματα, νοσοκομεία, πλοία, τρένα, σταθμούς κ.α) και η εμπόδιση επανεμφάνισής τους σε αυτόν.